Naredite nekaj lepega zase vsak dan

S celotno ekipo, ki ustvarja velnes.si, vam želimo, da bo vaših letošnjih 365 dni nekaj posebnega.  Vsak dan namenite vsaj en trenutek sebi. Ozavestite trenutek v dnevu, ko si boste rekli – to sem naredil/a zase. Naj to postane vaš nov način življenja. Najlepše je, da se za to lahko odločite katerikoli dan, je pa nekaj simbolike v tem, če to zavestno storite že na začetku leta.  
Nove izkušnje, novi ljudje, nove destinacije, … vas nekje čakajo, če si jih želite. Če pa ste ugotovili, da vse to že imate (izkušnje, ki so vas že obogatile kot človeka; ljudi, ki jih ne želite izgubiti; destinacije, ki so vam že znane in ste ugotovili, da se najbolje počutite ravno tam kjer ste), potem ste naredili zelo veliko. Ozavestili ste namreč kaj vam je že všeč v vašem življenju. Za svojo osebnostno rast se morda lahko odločite za kakšno novo izobraževanje, ki vas je pritegnilo. Na ta način lahko spoznate še nekaj novega o sebi. V vsakem primeru lahko samo pridobite z delom na sebi. Takrat tudi prepoznate ljudi ali opazite vse malenkosti, ki imajo pozitivno sporočilo za vas ravno ob pravem trenutku.
Pozitivna miselna naravnanost je največ kar lahko sebi podarite vsak dan. Ugotovili boste, da je na ta način bistveno lažje reševanje vseh izzivov s katerimi se vsak dan srečujete. Hitreje boste razumeli  kaj je dobrega v morda neki težki ali boleči situaciji. Lažje boste komunicirali z ljudmi. Imeli boste več energije, ker jo boste namenili kreativnim trenutkom. Zaradi odprtega srca boste spoznali dobronamerne ljudi. Razlogov je še veliko…  Bodite sebi najboljši prijatelj, ker je to edina družba, ki bo z vami vse življenje.  
Na straneh portala velnes.si bomo za vas pripravljali vsebine in dogodke, ki vas lahko spodbudijo k spremembam, ki si jih želite. Vsi skupaj vam želimo, da živite svoj velnes -  način življenja, ki vam ustreza, vsak dan.  
 
Mag. Monika Karan
Avtorica in urednica portala velnes.si