Predstavitev portala velnes.si

Poslanstvo portala velnes.si
Če v življenju potrebujete spremembe na področju dela ter načina življenja in želite na enem mestu dobiti kredibilne informacije, je velnes.si pravi naslov. Z znanjem do zdrave izbire, je poslanstvo in tudi slogan portala velnes.si z željo, da to postane vaš način razmišljanja, odločanja in delovanja. Preverjene, strokovne in razumljivo podane informacije vam bodo pomagale, da se boste v danem trenutku zase odločali najbolje kot se lahko. 
Avtorji portala velnes.si
Vsi avtorji, ki sodelujejo pri ustvarjanju portala velnes.si so strokovnjaki na svojem področju. Hkrati imajo zaradi dodatnih znanj iz različnih področij širino, ki jim omogoča povezovanje med različnimi vsebinami. Predvsem živijo to, kar drugim svetujejo. Zato so njihove praktične izkušnje dragocene in vam na voljo na straneh velnes.si. 
Pri ustvarjanju portala velnes.si, poleg strokovnih avtorjev, sodelujejo tudi nekateri študenti katerih potencial sem prepoznala na predavanjih in pri njihovem praktičnem delu.  S članki bodo prispevali svoja stališča in razmišljanja, ki so povezana z njihovim razumevanjem zdravega načina življenja. Mlade ljudje, ki imajo pozitiven pristop k učenju ter raziskovanju sebe in sveta, je potrebno le podpreti, ker si to zaslužijo. 
Etičnost, strokovnost, kreativnost, prijaznost do sebe in vseh okoli nas, je vodilo vseh, ki bomo ustvarjali blagovno znamko velnes.si. 

Vstopna stran portala  

Velnes kot način življenja
Vstopna stran portala velnes.si je oblikovana tako, da lahko takoj izberete strokovno področje, ki vas zanima. Poleg tega se vsa področja dopolnjujejo na način, da boste z lahkoto poiskali še dodatne vsebine, ki vas zanimajo. Redno bodo objavljene tudi kolumne katerih namen je povezati aktualne vsebine, podati kakšno iztočnico v razmislek, vas spodbuditi k pozitivnim spremembam, …   
 
Terapije in tehnike
Na portalu velnes.si boste našli tudi certificirane terapevte, ki izvajajo različne terapije in tehnike kot pomoč pri preventivi ali kurativi. Posamezne terapije in tehnike bodo predstavljene v istoimenski rubriki na način, da izberete črko poimenovanja posamezne terapije ali tehnike, ki vas zanima. 
Vse prepogosto ugotavljam, da ljudje nimajo potrebnih informacij in verjamejo vse in vsakemu, ki se razglasi za terapevta. K predstavitvi so bili povabljeni posamezniki na podlagi njihovega certificiranega znanja, moje lastne izkušnje z njihovim delom ali referenc ljudi, ki jim zaupam. Vedno priporočam, da preverite znanje in reference posameznikov in ne iščete samo najnižje cene. Spoštujte vaše zdravje. 

Korporativni velneški programi
Povezavo med velneškim področjem in delovnim okoljem boste na portalu velnes.si. razbrali preko koncepta blagovne znamke delodajalca in velneških programov na delovnem mestu. Zakaj postaja slednje vse bolj pomembno, bo verjetno vsak med nami, ki ima veliko delovnih obveznosti in različnih vlog v življenju, slej kot prej opazil. Ravno tako tudi delodajalci, ki vse bolj ugotavljajo, da so kadri v povezavi z zdravjem, vse dražji resursi podjetja. Zato je potrebno spremeniti pristop. 

Lepa misel
S pomočjo portala velnes.si boste lahko oblikovali tudi knjižico z lepimi mislimi, saj si boste le-te lahko natisnili. Če boste poleg dodali še svoje dragocene motive, lahko podarite komu lepo darilo. 
 
Dobrodošli na straneh velnes.si.
 
Mag. Monika Karan
Avtorica in urednica portala velnes.si