Naj bo vsaka nova pot vaše novo poglavje

Ste se veliko smejali, raziskovali, spoznavali, doživljali? Ste morda tudi jokali? Ste čutili sebe? Ste morda spoznali ljudi, ki so v vas pustili sledi? Če ste, ste imeli veliko priložnosti za intenzivno doživljanje trenutkov, ki so vse kar imamo. Osebno mi je obdobje, ki se koledarsko zaključuje, prineslo veliko lepega, posebnega, intenzivnega, tudi bolečega… Dobro pa je, da so ravno ti trenutki tisti, ki človeka prisilijo, da gre naprej tako, da v sebi najde novo moč. In da si odpusti napake. 

Moje dosedanje kolumne so bile bolj osebne, zato ker je tudi velnes.si osebna zgodba. Njen začetek pa je ravno v iztekajočem letu. Vem, da se bom nekoč z nostalgijo spomnila vseh prehojenih korakov. Predvsem pa ljudi, ki so se mi pridružili na tej poti. Že zaradi tega je smiseln ves trud. V prihajajočih mesecih bomo skupaj naredili nekaj zanimivih velneških zgodb, ki se jih zelo veselim. Trenutno so to samo ideje na papirju, ki pa bodo kmalu realnost. Začenjam verjeti, da si sami izbiramo ravno te realnosti, ki jih potem živimo. Moja odločitev je ravno to -  da si izberem prave ljudi s katerimi je vsak korak lahek, vsak izziv spontan in vse teme odprte za pogovor. 
Želim vam, da pridete do čim več križišč, kjer si boste sami izbirali poti in ljudi. Zato ne čakajte, ne prosite, ne opravičujte pri sebi nekoga, ki si to ne zasluži z dejanji, ne izgubljajte lastne vrednosti. Naj bo vsaka  nova pot vaše novo poglavje.
Želim si, da bi na poti vaše osebnostne rasti v letu 2017 izbrali tudi nas, ki ustvarjamo velnes.si.  

Mag.Monika Karan
Avtorica in urednica portala velnes.si