Kako se lahko zavarujete pred tatovi energije? (3.del)

Kako pomagati kradljivcem energije, da  se rešijo vampirizma in da ne zbolijo? S.N.Lazarev pravi: " Vampir je podoben zasvojencu.  Ta danes z drogo dobi zadovoljstvo, jutri pa bo za to drago plačal. Običajno s kako hudo boleznijo«
Delovanje možganskih celic
  • Pri normalnih aktivnostih naše možganske celice rabijo energijo skladno. To se kaže z enakomernim delovanjem možganskih valov, ki jim pravimo BETA valovi. 
  • Nemir, razburjenost, psihična napetost, še  posebno stres in travma, pripeljejo do zmedenega in neuravnoteženega delovanja možganskih celic.
  • Da bi vzpostavile izgubljeno ravnotežje, celice začnejo delovati pospešeno. S tem se energija pospešeno troši. To pripelje do spremembe možganskega valovanja. Namesto BETA valov, se začnejo tvoriti valovi višjih frekvenc, t.i.  GAMA valovi. Njihova prisotnost, ki jo lahko izmerimo s posebno napravo, kaže na to, da se dragocena možganska energija nekontrolirano in nekoristno troši in da se telo energetsko izčrpava ter prazni. 
Kako se lahko zavarujete pred tatovi energije?
Ko  prepoznate tatu vaše energije, se odločite za uporabo enega od štirih osnovnih načinov, na katere se tatovi energije lahko odzovejo:
  • Strpno in vztrajno jim pokažite njihove napake ter se ubranite vpliva, ki vam ga hočejo vsiliti. Svetujte jim po meri svojega znanja in možnosti, ki jih imate na razpolago.
  • Če to ne pomaga, poprosite druge osebe za pomoč (prijatelje, sorodnike,...).
  • Če tudi to ne pomaga, napotite takega človeka k strokovnjaku, da mu pomaga: psihologu, psihiatru, zdravniku, bioenergetiku,... 
  • Če tudi to ne pomaga, uporabite pravilo »dveh nog« in se odstranite. Samo tako lahko obvarujete sebe. Tatu vaše energije ne more obvarovati nič več. Ali pač?
 Povzeto po Večernjih Novostih, 17.junij 1999

Jelica Pegan Stemberger
NLP trener (mednarodna licenca INLPTA)
 http://www.glottanova.si/ 
Če nič ne pomaga, uporabite pravilo »dveh nog« in se odstranite. Samo tako lahko obvarujete sebe.