Uroš Petan, kondicijski trener, terapevt

Sem ustanovitelj fitnes kluba One to One. Že kot študent Fakultete za šport sem začel s trenerskim delom. V želji po strokovnem izpopolnjevanju in boljšem razumevanju vplivov redne športne vadbe ter zdravega načina prehranjevanja sem leta 1999 v ZDA pri eni od najuglednejših šol (ISSA – International Sports Science Association) opravil specializacijo – smer Kondicijski-Fitnes trener, in pozneje, leta 2002, še specializacijo – smer Specialist za prehrano aktivnih ljudi.
Bogate izkušnje, poznavanje sodobnih pristopov in vizija strokovno vodene športne vadbe na najvišjem nivoju, so me vodili do ustanovitve prvega individualnega fitnes kluba v Ljubljani, in sicer leta 2001. Leta 2016 sem znanje dopolnil še z dveletnim izobraževanjem na Šoli za bioterapevte, pod strokovnim vodstvom Marjana Ogorevca.
Individualna obravnava vsakega posameznika ter prilagojeni programi vadbe, prehrane in življenjskih navad še danes ostajajo moje ključne vrednote. Dolgoletne izkušnje, zadovoljne stranke in zavidljivi rezultati gradijo smernice, na podlagi katerih bom skupaj s timom sodelavcev klub razvijal tudi v prihodnje.
Več o meni na http://www.one2one.si/sl
Individualna obravnava vsakega posameznika ter prilagojeni programi vadbe, prehrane in življenjskih navad so moje ključne vrednote.