Tatjana Trajkovska, dr.med., spec.druž.med.
Akupunkturistka

Sem zdravnica specialistka družinske medicine, akupunkturistka in mentorica za aktiviranje notranjih potencialov.
Ker verjamem, da se v nas skrivajo neomejeni potenciali, do katerih imamo dostop, kadar smo v stiku s samim seboj in ohranjamo notranje ravnovesje, je moj moto: »Zaupaj svojemu srcu in telesu«. Življenje je čarobno, nedoumljivo in ga z veseljem, strastjo in čudenjem živim in raziskujem. Zato ni moj dan nikoli dolgočasen – je kvečjemu prekratek za vse, kar bi želela v njem doživeti in izkusiti. J Rada se družim z inspirativnimi, pozitivnimi ljudmi, s tistimi, ki so sposobni videti izza običajnih okvirjev. Občudujem ljudi, ki so kreativni, ki živijo svoje sanje, in tudi vse, ki nosijo v sebi mir in so prisotni v zdajšnjem trenutku. Posebej občudujem otroke in nekatere starejše ljudi, ki nosijo v sebi toliko modrosti. Rada imam izzive, saj vem, da z njimi rastem in se razvijam, kar pa ne pomeni, da se jih včasih ne bojim. Hkrati pa sem navdušena, ko ugotovim, da so najlepše in najboljše stvari na svetu preproste in vedno dosegljive; zame so to narava, sonce, notranji mir, radost, tišina, igrivost, smeh, neskončnost morja in neba, prijetna glasba, toplina objema …, cel dan bi jih lahko naštevala.
Ker me je delo z ljudmi vedno veselilo, hkrati pa me je način dela v ambulanti družinske medicine utesnjeval, sem se pred petimi leti odločila za samostojno pot. Ljudem želim ponuditi več časa ter v njih izzvati drugačen pogled na zdravje, jim pomagati spodbuditi njihove samozdravilne potenciale.
Trenutno delam v Celju kot zdravnica, akupunkturistka in preko skypa tudi kot mentorica vsem, ki želijo spoznati in aktivirati svoje zdravilne potenciale. Nudim individualne mentorske programe, v katerih svoje stranke vodim skozi proces vzpostavljanja ravnovesja telesa, uma in duha, z namenom, da zaživijo bolj polno, srečno in zdravo življenje.
Pri svojem delu kombiniram znanje in izkušnje iz klasične medicine, s številnimi tehnikami in praksami celostne medicine, meditacije, sproščanja, dihanja, prehranskim svetovanjem …, ki sem jih pridobila na številih izobraževanjih doma in po svetu (Indija, Kitajska, Evropa).
Moja strast je spodbuditi ljudi, da živijo svoje sanje, zato izjemno rada organiziram transformacijske umike – retreate, na katerih delam z manjšo skupino ljudi na čudovitih lokacijah v Sloveniji, kmalu pa tudi v tujini. Namen teh umikov je, da se umaknemo iz domačega okolja, se posvetimo sebi ter aktiviramo potenciale za zdravljenje in osebno transformacijo. Domov se vrnemo polni energije, novih idej, drugačnega mišljenja, predvsem pa bogati z novimi izkušnjami, ki nam pomagajo na poti k samouresničitvi in harmoniji.

Več o meni, mojem delu in programih najdete na http://tatjanatrajkovska.eu/
Popolno sprejemanje sebe je ključ do zdravja in harmonije.