Nataša Prunk, dr.dent.med. 

Kdo sem? Zadnje čase je odgovor na to vprašanje: Sem. Obstajam. Vse drugo je dodatek.
Večinoma vesela, prijazna, radovedna, odprta za nova znanja in se pripravljena stalno učiti in širiti obzorja. Oboževalka morja, sonca, smeha in sproščenosti, pa iskrenosti, poštenosti in modrosti. Pa zdravja in dobrega počutja.
Med drugim sem tudi zobozdravnica. Že skoraj dve desetletji, z bogatimi izkušnjami iz otroške in ambulante za odrasle. Izkusila sem tudi različne vrste zaposlitev: v zdravstvenem domu, v ambulanti s koncesijo in zdaj še v zasebni ambulanti. Še vedno svoje poslanstvo čutim v tem, da pomagam ljudem ohranjati oz. dosegati zdravje in dobro počutje. Zdravje ustne votline je namreč tesno povezano z zdravjem celotnega organizma.
Pri svojem delu največji pomen dajem preventivi, torej preprečevanju nastanka obolenj in minimalno invazivnemu pristopu (z najmanjšim možnim posegom dobiti maksimalen oz. najboljši učinek). S takim pristopom in prijaznim in spoštljivim odnosom se strah in neprijetnosti, ki so pri večini ljudi še povezane z obiskom zobne ambulante, zmanjšajo in celo izginejo, pri najmlajših pa se niti ne pojavijo. Tako s skupnimi prizadevanji ohranjamo zdravje svojih ust in s tem lepoto nasmeha še dolgo v starost.
Nasmeh pa je tisto, kar, vsaj zame, simbolizira vrednost in lepoto življenja.

Več na http://www.zobozdravstvo-prunk.si/
Rada sem.  Rada se smejim, poslušam,govorim.  Rada se učim, premikam in dotikam. Rada živim.