Mednarodni kongres velnesa 2017

Voda  - vir zdravja, dobrega počutja in lepote
Na svetovni dan voda, 22.3.2017, smo v Ljubljani organizirali mednarodni kongres velnesa z naslovom: Voda – vir zdravja, dobrega počutja in lepote. Voda je temeljna dobrina, zato je zelo pomembna osveščenost o njeni porabi in hkrati razumevanje kako pomembna je za zdravje človeka. 
To je bilo glavno sporočilo vseh 22 govorcev iz Slovenije, Hrvaške, Srbije in Italije, ki so predstavili svoja tematska področja v povezavi z vodo ter velnesom kot zdravim življenjskim slogom. Vabimo vas k ogledu predavanj. 
Če vsak posameznik najprej pri sebi spremeni nekaj na bolje, se bo to poznalo tudi na ravni celotne družbe. Največji izziv tako postaja preskok v razmišljanju, in sicer od zdravljenja k ohranitvi zdravja - od kurative k preventivi.
Zato smo organizatorji ob kongresu pripravili tudi Zbornik strokovnih vsebin http://www.vskv.si/media/velnes_kongres/zbornik_velnes_kongres_2017.pdf, saj z znanjem do zdrave izbire pomeni način razmišljanja, odločanja in delovanja posameznika, ki s tem prevzema tudi odgovornost za lastno zdravje. Več informacij najdete na https://www.velneskongres.si/

Organizatorji: VSŠKV, portal velnes.si in Glotta Nova
Na svetovni dan voda, 22.3.2017, smo v Ljubljani organizirali mednarodni kongres velnesa z naslovom: Voda – vir zdravja, dobrega počutja in lepote.