Magdalena Fabčič, univ. dipl. biol., coach ACTP, moderatorka

Sem vodnica skozi menopavzo, saj ženskam s težavami menopavznega  prehoda nudim celostno podporo, da se počutijo odlično v svoji koži. Pomagam jim razumeti, kaj se z njimi dogaja. Skozi proces coachinga in svetovanja jih podprem, da poskrbijo zase ter spet najdejo strast in veselje v stvareh, ki so jim resnično pomembne. Svoje lastne izkušnje povezujem z najnovejšimi izsledki tako v znanosti kot tradicionalnih znanjih, ki so se razvijala skozi stoletja.
Moja filozofija dela in podpore je preprosta in srčna: Z mano si varna, da si lahko to kar si v resnici ter sprejmeš svoja čustva in ponovno najdeš pot do prizanesljivosti, ljubezni do sebe. Moje poslanstvo, poklicanost in največje veselje je pomagati, podpirati in voditi ženske na poti trajne transformacije. Verjamem, da je obdobje menopavze čas, ko naj ženska preneha postavljati na prvo mesto vse ostale in se posveti sebi na način, da najde svoje notranje vire in žensko modrost.
Kaj pa moje kompetence?
  • Sem univerzitetna diplomirana biologinja z dolgoletnim delom v farmacevtski industriji, kjer sem pridobila dodatna znanja s številnih medicinskih področij. Sem tudi coach po ACTP,  poslovni coach ter moderatorka.
  • Ginekologom sem se pridružila na Menopavzni šoli 2015. Pri svojem delu uporabljam tudi znanja in veščine s  številnih delavnic iz timskega dela, prezentacij, komunikacije, poslovnega nastopanja in prodaje.
  • Uživam kot predavateljica  teme Kako preživeti menopavzo z nasmeškom?
  • Predvsem pa sem tudi sama imela izčrpavajoče simptome menopavze, ki sem se jih naučila reševati na naraven način, tako da je zdaj moje potovanje radostno in polno energije.
Sicer pa sem športnica, zasvojena s plezanjem in planinarjenjem, ljubiteljica narave in knjižni molj. Sem tudi odvisnica od temne čokolade, oboževalka vročine in poletja. Zase lahko rečem, da sem tudi pogumna, vztrajna (tudi trmasta), perfekcionistka, ki se še vedno uči, da je 99% čisto dovolj.
 
Želite izvedeti več? Obiščite http://www.menopavza.si/
Moje poslanstvo, poklicanost in največje veselje je pomagati, podpirati in voditi ženske na poti trajne transformacije.