Jasmina Lambergar, mednarodna certificirana trenerka spomina

Po študiju na Pravni fakulteti v Ljubljani sem končala enopredmetni študij na Teološki fakulteti. Dodatna mednarodna in domača izobraževanja sem nadaljevala na področju duševnega zdravja in pridobila verificirana znanja na področju tehnik urjenja spomina in pozornosti, koncentracije in sproščanja, paliative, psihosocialne podpore, gerontologije, kineziologije. V  Angliji sem dopolnila znanja o metodi mindfulnes.  
Izkušnje na področju izgube spomina sem pridobila tudi v sodelovanju z Zvezo društev upokojencev Slovenije kot strokovna sodelavka v Komisiji za duševno zdravje kot tudi s Slovenskim združenjem za pomoč pri demenci Spominčica - izvajanje programov za svojce bolnikov z demenco in izvajanje preventivnih programov proti demenci.
Imam dvajset let delovne prakse z izobraževanji, predavanji in delavnicami. Vodim  posebne programe za izboljšanje spomina za posameznike in skupine, programe za podjetja v Sloveniji in v tujini. Razvila sem lastno metodo treninga spomina kot del programa Možganski fitnes. Zadnja leta se posvečam programu preventive proti izgubi spomina za vse starostne skupine.

Več o meni in mojemu delu najdete na spletni strani http://www.mozganski-fitnes.si/
Razvila sem lastno metodo treninga spomina kot del programa Možganski fitnes.