Boštjan Trtnik, sistemski družinski terapevt po metodi postavitve družine

Rojen 1971 v Ljubljani, po formalni izobrazbi univerzitetni diplomirani ekonomist s pedagoško andragoško izobrazbo in zaključenim seminarjem Sistematika psihologije za nepsihologe.
Od leta 1993 se ukvarjam s področjem medosebnih odnosov ter osebne in duhovne rasti. Najprej kot udeleženec v programih Zavoda CDK (uspešno sem zaključil dvoletni program Šole stabilnega življenja in petletni program Duhovne univerze), pozneje pa kot učitelj meditacije GAMA ter predavatelj in svetovalec v Šoli čustvene inteligence, katere program sem sooblikoval.
Leta 2008 sem zaključil mednarodni izobraževalni program Postavitev družine v polju duha po metodi Berta Hellingerja in pridobil naziv sistemski družinski terapevt po metodi postavitve družine Berta Hellingerja. Leta 2013 sem izdal knjigo o postavitvah družine, Odložimo bremena družinske prtljage – deset navdihujočih resničnih zgodb iz Slovenije avtorice Maje Korošak.
Postavitve družine vodim od leta 2009. V tem času se je pred mojimi očmi odvila skorajda nepregledna množica družinskih zgodb – in vsaka je posebna. Postavitve čutim kot svoje notranje poslanstvo in resnično sem vesel za vsako razrešitev in preobrazbo težkih energij v svetlobo in ljubezen. Srčno sem hvaležen vsem dosedanjim udeležencem za zaupanje in aktivno sodelovanje ter duhovni svetlobi za notranje vodenje postavitev.

Več o meni na:  http://www.postavitve.si/
Ljubiti in biti ljubljen – to naj bo smisel našega življenja!