Blanka Koščak Tivadar, mag.

Moja vodila so v resinci tri.
Prvo vodilo je ZMOREM. Nič ni nemogoče, če si nekaj res želimo, potem bomo to tudi dosegli, ne bo so zgodilo samo, morda nam ne bo ponujeno na pladnju in ne bo lahko, pa vendar so zmage zato toliko slajše nas izpopolnijo, pobožajo. Po poklicu sem fizioterapevtka, magistrica vzgoje in menedžmenta v zdravstvu in doktorandka na Fakulteti za šport, imam mednarodni certifikat iz ortopedska fizioterapije in nevrofizioterapije.
In to se navezuje na moje drugo vodilo, RADOVEDNOST. Radovednost je tisto kar mi daje zagon za učenje, spoznavanje novih znanj in spoznavanje ljudi. Radovednost je tisto zaradi česar imam rada ljudi, kar mi pomaga pri vodenju lastnega podjetja, širjenju znanja med pacienti in študenti. Oboje, to da zmoremo in to da smo radovedni, nas dela edinstvene, nam povečuje kakovost bivanja in bogati nas in našo okolico.
Zadnje vodilo je GIBANJE. Naše telo je ustvarjeno za gibanje v vseh pogledih, fizičnem, prihičnem in socialnem. Ne gleda na starost, stanje in zmožnosti, nikar se NE USTAVITE!

Več na http://fizioterapija-mediko.si/
Naše telo je ustvarjeno za gibanje v vseh pogledih, fizičnem, psihičnem in socialnem.