Anja Blatnik, študentka programa Velnes 

Sem aktivna študentka velnesa na Višji šoli za kozmetiko in velnes Ljubljana. Po izobrazbi sem medijska tehnica, vendar nisem nadaljevala poti v tej smeri, raje sem se odločila za velik korak v drugo smer.
V življenju si želim početi stvari, ki jih dobro znam, in to opravljati z vsem srcem. Pomoč ljudem me že od nekdaj spremlja in hkrati osrečuje. Nikoli pa se nisem našla v klasični medicini, kljub želji po ohranjanju zdravja ljudi. Sem pa odkrila alternativno medicino, ki se zanima za celotno človekovo stanje (osebnostno, fizično in duhovno).
Na začetku sem se ustavila pri ajurvedi in aromaterapiji, a sem se pozneje bolj zasidrala pri refleksologiji. Uspešno sem zaključila 40-urni tečaj, ki ga bom nadaljevala z usposabljanjem za NPK refleksoterapevtko. Moja pot me je vodila naprej do klasične masaže, s katero imam podobne cilje in vem, da sem le na začetku svoje poti. 
Z veseljem se podajam za novimi izzivi, spoznanji, nasveti in izkušnjami, ter verjamem, da se vse v življenju zgodi z razlogom.
V življenju si želim početi stvari, ki jih dobro znam, in to opravljati z vsem srcem.